De nieuwe TOYOTA AYGO X

Vanaf april dit jaar kunnen we kennismaken met de allernieuwste telg van Toyota! De Aygo X! Een coole Urban Crossover, speciaal voor het leven in de stad. Met standaard vele extra’s is deze Aygo het wachten waard!

Binnenkort verkrijgbaar en te bezichtigen bij ons! De Aygo X… we stellen ‘m graag aan u voor:

 

Bi-tone kleuren

Deze stoere Aygo heeft een verhoogde carrosserie, grote licht metalen velgen, hoge zitpositie en een uitgesproken design. En vanaf de Aygo X Envy verkrijgbaar in unieke bi-tone kleuren, geïnspireerd op de kleuren van specerijen. Cardamom, Chili, Ginger en Juniper. Elk van de carrosseriekleuren contrasteert met het zwart van het dak en de achterzijde van de Aygo X bi-tone. Het specerijenthema is bovendien terug te vinden in het interieur.

 

Ideaal in druk stadsverkeer

De Aygo is lekker compact, ideaal voor het rijden in het drukke stadsverkeer. Met de stabiliteit van een grote crossover een extra grote voorruit en geavanceerde S-CVT automatische transmissie is controle houden een fluitje van een cent. Ook geen problemen meer bij het parkeren, met de achteruitrijcamera’s en de sensoren parkeert u met het grootste gemak!

 

Aandachtstrekker

Met een zelfverzekerd en stoer design is deze Toyota een hippe verschijning. Opvallende LED koplampen zorgen voor optimaal zicht in het donker. De Aygo X is lekker ruim en comfortabel en zit vol slimme features. Ook het interieur is voorzien van de beste materialen in prachtige kleuren.

 

Zuinig rijden

De Toyota Aygo X wordt aangedreven door een conventionele 1.0-liter driecilinder benzinemotor. Het theoretische brandstofverbruik ligt naar verwachting op 4,7 l/100 km met een CO2-emissie van 107 g/km (WLTP). Verkrijgbaar met een CTV automaat of manuele vijfbak rijdt u erg zuinig. Ook in de stad.

 

Betaalbaar

Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Deze auto komt op de markt voor minder dan € 15.995,=  En dat is goed nieuws.

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer deze stoere Aygo X bij ons staat voor een proefrit, of heeft u advies nodig bij de aanschaf? Ons team staat voor u klaar!

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0485-341500 info@litjens-bergen.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0485-341500

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×